Alle titels:

  Gebarenwoordenboek voor kinderen, deel 1

  Gebarenwoordenboek voor kinderen, deel 1

  Het Gebarenwoordenboek is het eerste woordenboek met gestandaardiseerde gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal, speciaal gericht op kinderen. De tekeningen zijn voor kinderen herkenbaar, aansprekend en uitnodigend waardoor de kinderen sneller en leuker leren. Elk gebaar is goedgekeurd door het Nederlands Gebarencentrum en zo is een prachtig boek ontstaan.

  Met behulp van het gebarenwoordenboek kunnen dove en slechthorende kinderen en kinderen met een spraak/taalstoornis leren communiceren met de omgeving. Het succes van het eerste gebarenwoordenboek voor kinderen heeft ertoe geleid dat er in 2006 voor deel 1 zelfs een 2e druk is uitgekomen. Nadat ook deze druk uitverkocht was, is er en in 2010 een 3e druk uitgekomen van het gebarenwoordenboek voor kinderen deel 1.

  Niet alleen is het boek geschikt als lesmateriaal voor docenten en begeleiders maar ook als handig naslagwerk voor ouders, verzorgers en familie. Het boek bestaat uit 650 gebaren en beslaat ca. 170 pagina’s. De gebaren worden in zwart/wit weergegeven waardoor het makkelijk in de klas te gebruiken is.

  Specifications

  • Stichting Maak een Leuk Gebaar, 2005
  • 170 pag.
  • Prijs: 22,-
  UA-1875305-11